Tadelakt

Tadelakt

Zoekt u een groothandel voor Tadelakt? Als stukadoor bent u van meer afhankelijk dan uw vakkundigheid alleen. Klanten stellen u soms voor een grotere uitdaging dan alleen het te leveren werk. Een vraag naar hoogwaardige materialen mag niet ontbreken. Niet alle materialen laten zich op dezelfde wijze toepassen. Ook als het gaat om de juiste kennis over Tadelakt kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden. Gaat het u om 100% ecologische materialen die vooruitstrevend zijn in de kwaliteit? En gebonden aan sterke voordelen ook op het praktische vlak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontdek de mogelijkheden met Tadelakt

Tadelakt is een natuurlijk pleistermateriaal. De basis ervan bestaat uit kalk. De term zelf betekent letterlijk inwrijven. De toepassing van dit materiaal gaat zeer lang terug. De Romeinen maakten er al gebruik van. Wat meteen een mooi voorbeeld is van de duurzaamheid van dit materiaal. Dat ook uw klanten kunnen genieten van deze prachtige wandafwerking met deze extreme duurzaamheid is een mooi verkooppunt.

Wij zijn de specialist in Tadelakt

Wij zijn Cumen.NL. Bij ons ontdekt u een aanbod aan materialen waarmee u de meest veeleisende wensen van uw klanten kunt waarmaken. Wij bieden producten die volledig natuurlijk zijn en een zeer lange geschiedenis kennen. Ook u kunt genieten van ons aanbod aan materialen. Wij zijn als specialist in Tadelakt in staat om u te voorzien van een breed aanbod aan producten. Producten die ook onderling aangepast kunnen worden naar individuele wensen.

Als specialist in Tadelakt weten wij u nog meer voordelen te geven die inherent zijn aan dit materiaal. Zo is het qua uiterlijk aan te passen aan de wensen van uw klant. Niet alleen in de structuur, maar ook in de verschillende kleuren. Door gebruik te maken van de door ons aangeboden natuurlijke bijenwas zijn er nog meer mogelijkheden. De bijenwas heeft niet alleen een beschermende rol, maar kan ook een uiterlijk effect geven.

Kwaliteit en advies over het gebruik van de juiste materialen

Tadelakt geeft u de kans om over een geheel groter klantenbestand te beschikken. Al onze producten zijn 100% ecologisch en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ook als het gaat om raad en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Dat kan altijd. Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.