Workshops

Workshop Estuco

Ik nodig u uit om een workshop te volgen bij een dealer bij u in de buurt, in uw werkplaats of op locatie! Deze workshop bieden wij u nu aan voor € 150,00 p.p. excl BTW (deelname minimaal 4 personen en maximaal 8 personen).

 

Waarom mag u deze workshop niet missen?

Ik introduceer de natuurlijke ecologische Cumen Estuco/tadelakt voor het eerst op de Nederlandse markt. U gaat dus als een van de eersten kennis maken met dit eeuwen oude natuurlijke ecologische product.
In de workshop van de natuurlijke ecologische Estuco/ tadelakt, ervaart u zelf hoe snel en fijn het werkt en leert u de geweldige eigenschappen van dit materiaal. De workshop Estuco/tadelakt duurt ongeveer een dag, is in Bodegraven, hierbij is koffie en lunch inbegrepen (maximaal aantal deelnemers is 8 personen per dag).

Ook bij u in de werkplaats of op locatie behoort tot de mogelijkheden. Lunch is ook hierbij inbegrepen!

Info over het verkrijgen van de producten van Cumen.nl

Waarom Cumen gebruiken?
• Indrukwekkende kwaliteit en vele afwerkmogelijkheden
• 50% tijdsbesparing door verbeterde werkwijze (u hoeft niet te schuren en onderhoud te plegen).
• Aantrekkelijke prijs (tadelakt wordt vanaf € 300,00 per m2 aan de klant berekend, wij berekenen voor Estuco/tadelakt € 125,00 p/m2).
• Leverbaar in bijna alle natuurlijke kleuren (ook betonlook).
Estuco/tadelakt is ademend, schimmel- en bacteriewerend, onderhoudsvrij en zeer geschikt voor keuken en badkamer.
Als u als stukadoor/eindverwerker interesse heeft in onze materialen moet u wel een workshop volgen van Cumen.nl, waarna u na goed gevolg daarvan uw certificaat als deskundig Estucodor de materialen krijgt. De workshop kan eenvoudig aangevraagd worden en bij ons in werkplaats of op locatie bij u op het werk of bouwshop gegeven worden.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid na de workshop om ons een dag in te huren voor begeleiding van een eerste badkamer. Waarna u de fijne kneepjes van het smeren met Estuco leert kennen en zonder problemen de volgende badkamer zonder hulp kunt maken.

Wilt u als groothandel ook de gebruiksvriendelijke, natuurlijke ecologische Estuco gaan verkopen, dan gaan we eerst kijken hoeveel dealers er reeds zijn bij u in de buurt. Wij willen voorkomen dat er teveel dealers in hetzelfde gebied zijn. Als dit niet het geval is, kunnen we een afspraak maken om te kijken of de Cumen Morteros producten binnen uw bedrijf passen en naar de mogelijkheden van het geven van workshops in uw bedrijf.
De workshops van de gebruiksvriendelijke natuurlijke ecologische Estuco worden door ons verzorgd, u hoeft alleen te zorgen voor ruimte en voldoende deelname door stukadoors en/of schilders.
De ademende, natuurlijke producten van Cumen NL zijn zeer geschikt voor vochtige ruimte (ook de natte hoek in badkamer), binnen- en buitenmuren en zorgt dat er een gezond leefklimaat heerst in huis.
Het product is schimmel werend en onderhoudsvrij.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de gebruiksvriendelijke, natuurlijke ecologische producten van Cumen Morteros, neemt u dan contact ons op.