Badkamer Tadelakt

Badkamer Tadelakt

Het aanbod voor Tadelakt stucwerk opent een wereld aan mogelijkheden voor iedere stukadoor. Tadelakt is een term die zich letterlijk laat vertalen als inwrijven. Het is een gewild. Veel mensen gebruiken tadelakt voor de badkamer. Misschien is het eerste of in ieder geval het meest bekende gebruik ervan door de Berbers. Zij gebruikten het om de wanden van hun badhuizen te bepleisteren. Een materiaal dat dus al zeer lang teruggaat. Maar het is nog steeds relevant. Sterker nog, we zien dat het tegenwoordig weer helemaal in is. Toch mogen we het niet hebben over een trend, het gaat verder dan dat. Het gaat hier om een product dat breed inzetbaar is en ook in het uiterlijk sterk kan verschillen. De juiste leverancier biedt u dan meer dan alleen een breed aanbod. Badkamer Tadelakt is wat u klant wilt.

Het adres voor badkamer Tadelakt

Wat is eigenlijk badkamer in Tadelakt? Het gaat hier om een mineraalpleister dat wordt gemaakt op kalkbasis. Een materiaal dat in de toepassing ervan teruggaat tot 3000-2000 jaar. Het is dan niet verbazingwekkend dat we het hier hebben over een product dat 100% ecologisch is. Het wordt opgemaakt uit kalk en marmerkorrels. Bij ons aanbod wordt gebruik gemaakt van alleen de beste en meest witte marmersoort. Door de natuurlijke pigmenten zijn vrijwel alle kleuren mogelijk. Dit dan nog steeds zonder het gebruik van chemische bestandsdelen. Dit geeft u alle kans om unieke esthetische mogelijkheden te realiseren, onder andere door de vele mogelijkheden qua structuur. De voordelen van Tadelakt voor de badkamer gaan verder dan alleen een prachtig en divers uiterlijk.

Cumen.nl voor badkamer Tadelakt

Die leverancier zijn wij. Cumen.nl. Ook als het gaat om Tadelakt voor de badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u deze materialen aan met een garantie van een zeer hoge kwaliteit. Gemaakt naar uw wensen, dus verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en opties. Wij bieden u de kans om u uw klanten een uitzonderlijk product te leveren.

Ook voor praktische gebruik

Ook op praktisch vlak zijn er veel redenen om te kiezen voor Tadelakt voor de badkamer. Zo draagt het bij aan een gezond leefklimaat. Het is ademend en bacterie- en schimmelwerend. Een bijkomend voordeel is dat het materiaal geen onderhoud vereist, wat natuurlijk wel een sterk verkooppunt is. De kwaliteiten van dit product zijn inmiddels ten overvloede bewezen. Van de oude Romeinen tot nu zijn er mogelijkheden in overvloed. Ook uw klanten zullen zeer tevreden zijn met dit aanbod.

Ontdek de wereld van de Tadelakt voor de badkamer

Niet alleen bieden wij Tadelakt aan voor de badkamer, wij verzorgen ook workshops, zodat u goed leert werken met dit product. Deze workshops kunnen bij u op de zaak worden gegeven of bij ons. Gemak hoort bij onze service. Deze prachtige 100% natuurlijke mineraal producten kunt u straks ook aanbieden. Wilt u meer weten? Kijk verder op onze website of neem contact met ons op.