kalkmortel

Kalkmortel

Maak de juiste keuze ook als het gaat om kalkmortel. U als stukadoor wilt uw klanten natuurlijk voorzien van de best haalbare dienstverlening. Niet alleen in de kwaliteit, maar ook in de diversiteit van de mogelijkheden die u biedt. Dit kan slechts bereikt worden met het aanbod aan de juiste materialen in combinatie met de juiste kennis om deze toe te passen. Wij helpen u daarmee. Wilt u uw klanten kunnen voorzien van een eindresultaat dat aan de hoogste eisen voldoet? Wilt u een groter spectrum van klanten kunnen benaderen met de juiste materialen en kennis? Dan zijn wij het adres voor u.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van kalkmortel

De natuurlijke kalkmortel die wij u leveren is eigenlijk niet anders in de samenstelling dan wat de Romeinen al gebruikte. Het gaat hier om een product dat 100% ecologisch is. Het bestaat uit zand en kalk. De toepassing is divers. Zo kan de Mortero worden toegepast als raaplaag onder de Estuco. Het is echter ook zeer goed bruikbaar als eindafwerking. Dan bestaat er natuurlijk de keuze voor naturel en een verscheidenheid aan kleuren. Ons aanbod aan kalkmortel komt ook voor als TCU. Het gaat dan om een kneedbare mortel. Deze wordt vaak gebruikt bij de renovatiesector en bij decorbouw.

Koop u kalkmortel bij Cumen.nl

Bij Cumen.nl ontdekt u een wereld aan mogelijkheden als het gaat om producten voor stukadoors. Onze producten zijn 100% ecologisch en kennen een bewezen geschiedenis. Sterker nog, de materialen die wij u leveren bestaan vaak al duizenden jaren. Puur natuurlijke artikelen die bewezen zijn in hun intrinsieke kwaliteiten. Producten met een uitgebreide geschiedenis die wij u tegenwoordig met moderne gemakken kunnen leveren.

Geeft uw klanten de stijl die ze willen

Als het gaat om oude kerken, kastelen en paleizen wordt kalkmortel toegepast als het gaat om een renovatie. Deze mortel is 18 uur na het aanbrengen nog boetseerbaar. Het kan dus in zeer veel vormen worden vormgegeven. Uiteraard is ook natuurlijke kalkmortel verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Het is ook geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers dankzij ademende eigenschappen. Dit weerhoudt schimmels en bacteriƫn ervan om zich te wortelen in het materiaal. Wederom een materiaal wat wij u aanbieden dat u alle kans geeft om uw klanten te voorzien van hoogwaardige dienstverlening.

Meer informatie over onze producten?

Wij zijn niet alleen de aanbieder van hoogwaardige materialen zoals natuurlijke kalkmortel. Ook de workshop die vereist is om vakkundig met dit materiaal om te kunnen gaan verzorgen wij. Dit kan bij ons of bij u op de zaak georganiseerd worden. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie.