Natuurlijke bouwmaterialen

Natuurlijke bouwmaterialen

Ook in deze moderne tijden mag het aanbod aan echt natuurlijke bouwmaterialen niet ontbreken. We zien deze trend steeds vaker terugkomen. De meeste mensen vandaag de dag maken een bewuste keuze voor natuurlijke en duurzame materialen. Of het nu gaat om FSC-gekeurd hout, bamboe voor schuttingen of biologische katoen voor kleding. Dan ligt het voor de hand dat ook een stukadoor mag beschikken over natuurlijke materialen. Moderne kennis die in het verlengde ligt van de toepassing van eeuwenoude materialen geeft uw klanten een uitzonderlijk mooi eindresultaat. Een aanbod hierin kan u onderscheidend maken op de markt en ervoor zorgen dat uw klantenbestand zal toenemen.

In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres: Cumen.NL. Wij zijn de aanbieder van een breed assortiment aan natuurlijke bouwmaterialen. Exclusieve materialen die een lange geschiedenis hebben in de toepassing. Kwaliteit die verder gaat dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen. Wij bieden u meer dan alleen een breed aanbod. Ook voor een workshop waarin wordt uitgelegd hoe de materialen het beste kunnen worden toegepast ontdekt u bij ons.

Het aanbod aan natuurlijke bouwmaterialen

Als stukadoor heeft u  natuurlijk allang geleerd dat iedere klant zijn of haar eigen wensen heeft. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat wij hier op een passende wijze antwoord op weten te geven. Als het gaat om Estuco of Tadelakt dan wordt er meer genoten dan alleen van een prachtig eindresultaat. Dit materiaal komt met intrinsiek aanwezige voordelen. Zo is het ademend en schimmel- en bacteriewerend. In de praktijk betekent dit dat deze natuurlijke bouwmaterialen zo goed als onderhoudsvrij zijn. Het gaat hier om een mineraalpleister op basis van kalk. Een materiaal dat al zo’n 2000 tot 3000 jaar wordt gebruikt. Het mooie hiervan is dat we het vrijwel alle wenselijke kleuren kunnen meegeven. Ook dan op duurzame wijze aan de hand van natuurlijke pigmenten.

Zoals gezegd gaat het hier om oeroude natuurlijke bouwmaterialen. De Romeinen gebruikten het in hun badhuizen, ook zijn er in de loop van de geschiedenis de nodige fresco’s mee gemaakt. Dat de werken die gemaakt zijn met dit materiaal een lange levensduur hebben is dus een understatement. Ons aanbod aan natuurlijke bouwmaterialen geeft u de kans om uw klanten te voorzien van een werkelijk prachtige gemaakte ruimtes.

Welke wensen hebben uw klanten?

De mogelijkheden die wij bieden in ons aanbod aan natuurlijke bouwmaterialen is te breed om hier allemaal te benoemen. Op de website kunt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Ook als het gaat om de mogelijkheid voor een workshop vindt u hier meer informatie.

Wij staan voor u klaar met advies en natuurlijk een breed aanbod aan mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Natuurlijke bouwmaterialen – Estuco Cummen

Natuurlijke bouwmaterialen Natuurlijke bouwmaterialen Betonlook materiaal

Natuurlijke-bouwmaterialen

Contact