Natuurlijke Bijenwas

Natuurlijke Bijenwas

Een zeer goede kwaliteit kan onder andere bereikt worden met het gebruik van natuurlijke bijenwas. Als stukadoor loopt u natuurlijk tegen uiteenlopende wensen aan van uw klanten. Het is dan niet verbazingwekkend dat u continu op zoek bent naar de producten en materialen die passen bij de wensen van uw klanten. Vooral als het gaat om de veeleisende klant is het dan wel belangrijk dat u een dienstverlening weet te bieden die hierbij aansluit. Dit betekent dat u niet simpelweg achter de eerste de beste trend hoeft aan te lopen. Het gaat erom dat u de keuze maakt voor werkelijke hoogwaardige en ecologische producten. Materialen die zich in ieder opzicht weten te bewijzen. Of het nu gaat om het uiterlijk of de praktische kant. Voor dit aanbod bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Cumen.NL ontdekt u alle keuze voor uw materialen. Ons assortiment bestaat exclusief uit natuurlijke materialen. Producten die al duizenden jaren bekend zijn en bewezen in hun waarde. Dan wordt het u wel op een professionele en moderne wijze aangeboden. Ook als het gaat om natuurlijke bijenwas ontdekt u bij ons het juiste aanbod.

Natuurlijke bijenwas voor een complete en duurzame afwerking

Ook ons natuurlijke bijenwas is in ieder opzicht een natuurlijk product. Gemaakt van bijenwas dat wordt verdund met gomterpentijnolie. Dit is een olie die gewonnen wordt uit een boom. 100% ecologisch dus. Dit maakt het materiaal goed bewerkbaar en het biedt een geweldige bescherming voor de Estuco. Natuurlijke bijenwas wordt toegepast voor uiterlijke winst en om praktisch belang. Zo zijn er veel mogelijkheden als het gaat om de kleuren. Maar ook voor een bepaald effect zijn er meerdere opties om te realiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de natuurlijke bijenwas te voorzien van bepaalde poeders. Dit kan gaan om onder andere parelmoer, koper, zilver of goud. Door het materiaal op te poetsen kan er ook nog eens een mat of glimmend effect aan worden gegeven.

Kortom, het gaat hier om een product die een wereld aan mogelijkheden opent als het gaat om het uiterlijk. Overeenkomstig is wel dat het eindresultaat altijd een natuurlijke uitstraling zal hebben. Ook op praktisch gebied is er veel winst te behalen met deze materialen. Zo ademend het en dit zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën geen kans krijgen om zich te uiten. Het eindresultaat is zeer hard en vereist nauwelijks onderhoud.

Uw klanten zeer tevreden

De mogelijkheden die u uw klanten kunt bieden met onze producten zijn te ruim om hier allemaal te benoemen. Omdat onze aangeboden materialen een specialistische aanpak vereisen staan wij voor u klaar om u de workshop aan te bieden. Is deze noodzakelijk om goed met de materialen te kunnen werken.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Natuurlijke Bijenwas – Estuco Cummen

Natuurlijke Bijenwas Natuurlijke Bijenwas Natuurlijke Bijenwas

Natuurlijke-Bijenwas

Contact