Estuco stucwerk

Estuco stucwerk

Maak ook de keuze voor Estuco stucwerk. Als stukadoor kunt u natuurlijk niet op uw lauweren rusten als het gaat om wat u uw klanten aanbiedt. Dit geldt in het bijzonder bij de veeleisende klant die kwaliteit zoekt op zowel het esthetische als op praktisch gebied. Keuze moet u uw klanten altijd kunnen aanbieden. Ook als u daarnaast de zekerheid wilt geven in kwaliteit. Met andere woorden: het is zeer belangrijk dat u kunt beschikken over de juiste materialen. Materialen die u in staat stellen om de wensen van uw klant tot een werkelijkheid te maken. Wensen die vaak onderhevig zijn aan moderne voorkeuren, zoals duurzaamheid en keuzemogelijkheden als het gaat om het uiterlijk.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw materialen en om te leren hoe deze het beste toe te passen. Wij bieden u een zeer breed aanbod aan mogelijkheden waarbij een uitermate hoge kwaliteit altijd gegarandeerd is. Dankzij onze dienstverlening zijn de mogelijkheden die u uw klanten kunt aanbieden zeer veel breder. Daarnaast is ons Estuco stucwerk een plezier om mee te werken.

Ontdek de kwaliteiten van Estuco stucwerk

Het gaat hier om een mineraalpleister op basis van kalk. Het materiaal zoals het is kent een zeer lange geschiedenis. Het gaat tot 3000 jaar terug. Het werd onder andere door de Romeinen gebruikt. En dat wil heel wat zeggen, qua duurzaamheid van dit materiaal, aangezien de toepassing van dit materiaal nog steeds te bewonderen is in het Alhambra. Echter wordt er tegenwoordig wel een andere manier gebruikt om het materiaal aan te maken. Op moderne wijze wordt het kalk en zand of marmer in poedervorm gefabriceerd. Op deze manier kan puur het materiaal worden geleverd. Het blijft hier echter gaan om een 100% ecologisch product. Estuco stucwerk gaat gepaard met meerdere voordelen.

Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk het uiterlijk. Door het toevoegen van natuurlijk pigmenten zijn vrijwel alle kleuren mogelijk. Ook kunt u als stukadoor verschillende structuren aanbrengen. Estuco stucwerk heeft ook sterke praktische voordelen. Zo is het ademend en bacterie- en schimmelwerend. Het draagt dus bij aan een gezond leefklimaat. Een ander praktisch voordeel is het onderhoud. Dit is namelijk niet langer nodig bij Estuco stucwerk.

Voor alle ruimtes

Estuco stucwerk is geschikt voor eigenlijk iedere ruimte, waaronder natte ruimtes zoals badkamers. Omdat dit materiaal op de juiste manier moet worden toegepast, is het vereist dat stukadoors een workshop moeten volgen. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen deze workshop bij ons of bij u.

Wij leveren altijd kwaliteit en naar uw wensen. Vaak kunnen wij al binnen een week leveren. Neem contact met ons op.

Estuco stucwerk – Estuco Cummen

Estuco stucwerk Estuco stucwerk Estuco stucwerk

Estuco-stucwerk

Contact